Waytoplay

Waytoplay is ontstaan uit de gedeelde passie van een familie voor spelen met autootjes in de zon en op het strand. Sybren, de vader, bedenker en ontwerper van waytoplay, creëerde het in 2003 voor zijn zoon Joep. Dit heeft geleid tot het ontstaan van duurzaam speelgoed waar kinderen over de hele wereld nu veel plezier aan beleven. Lees meer »

Toont alle 5 resultaten

Waytoplay

Waytoplay is ontstaan uit de gedeelde passie van een familie voor spelen met autootjes in de zon en op het strand. Sybren, de vader, bedenker en ontwerper van waytoplay, creëerde het in 2003 voor zijn zoon Joep. Dit heeft geleid tot het ontstaan van duurzaam speelgoed waar kinderen over de hele wereld nu veel plezier aan beleven.

Bij waytoplay gaan duurzaamheid en kwaliteit hand in hand. De baandelen zijn praktisch onverwoestbaar en gaan een leven lang mee. Zo groeit waytoplay mee met uw kind, vol creativiteit en speelplezier. De baandelen voldoen aan de hoogste speelgoed teststandaarden in Europa, de VS, Japan en China (EN71, Reach en CCC).

Het flexibele materiaal wordt geleverd door een Duitse fabrikant en is veilig voor uw kind. Het bevat geen BPA, Cadmium, PAH, Lood of Phthalaten en is geschikt voor mensen met een siliconenallergie. De baandelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Waytoplay baandelen zijn flexibel en oersterk, en kunnen overal mee naartoe worden genomen. Of het nu op de vloer, het raam, in bad of in de bergen is, iedere ‘way’ is een waytoplay. De baandelen zijn waterdicht en wasbaar, en kunnen alles aan. Ze buigen mee met de fantasie van uw kind en stimuleren avontuurlijk en oplossingsgericht denken. Ontdek samen de eindeloze mogelijkheden van onze speelsnelweg.
Kinderen worden het meest gestimuleerd in hun creativiteit en verbeeldingskracht door speelgoed zonder specifieke doelen, scores, moeilijke regels of puntentellingen, ook wel ‘open ended’ speelgoed genoemd. Het speelgoed is er simpelweg om eindeloos mee te spelen.

Waytoplay
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10

Selecteer een Afleverpunt