Trybike

Pim en Alex zijn twee broers en gek op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. Lees meer »

Toont alle 12 resultaten

Trybike

Pim en Alex zijn twee broers en gek op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen.

In 2015 zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een eigen loopfiets en hebben ze al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Wij hebben met veel plezier een perfecte loopfiets ontworpen die lang meegaat, duurzaam is en er stoer uitziet.

Eigenlijk hadden zij dit als kind ook gewoon willen hebben. De Trybike wordt zo duurzaam mogelijk gemaakt met respect voor onze planeet en voor onze medemens. Dit begon al in de ontwerpfase door een sterk en kwalitatief product te maken dat lang meegaat. Ook door het kiezen van de juiste materialen. Zo min mogelijk plastic en bijvoorbeeld geen katoen want katoen verbouwen, biologisch of niet, is enorm milieubelastend. Ze gebruiken gecertificeerd hout, gerecycled karton en uitsluitend kwalitatieve en veilige materialen.

Trybike
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10

Selecteer een Afleverpunt