Stapelstein

Stapelstein® | Beweeg, Speel, Creëer Lees meer »

Toont alle 30 resultaten

Stapelstein

Stapelstein® | Beweeg, Speel, Creëer

Beweging is belangrijk voor een actief en gezond leven, maar tegenwoordig bewegen we minder dan ooit. Het is cruciaal om je eigen potentieel te ontdekken en uit te drukken door middel van beweging.

Onze Missie | Wij willen eenvoudige oplossingen bieden die beweging stimuleren in leefomgevingen. Iedereen, vooral de jongsten, moet op elk moment op een speelse manier kunnen bewegen.

Duurzaam en Betrouwbaar | Wij hechten waarde aan respect en verantwoordelijkheid voor het milieu in al onze beslissingen, zowel zakelijk als persoonlijk. Lokale, klimaatneutrale en vervuilingsvrije productie in Duitsland is voor ons net zo belangrijk als de duurzaamheid van het product zelf. Stapelstein® producten, zoals bewegings-, speel- en designelementen, hebben een tijdloos ontwerp, zijn duurzaam en kunnen volledig gerecycled worden. Ze zijn genderneutraal en geschikt voor alle leeftijden. Gemaakt van milieuvriendelijk EPP (geëxpandeerd polypropyleen), worden onze producten geproduceerd in Duitsland met pure lucht en stoom, zonder toegevoegde weekmakers, chemicaliën of andere schadelijke stoffen.

Stapelstein
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 15.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10