Speelbelovend

Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, maar het is ook het belangrijkste middel voor kinderen om de wereld te ontdekken en te verkennen. Bij Speelbelovend streven ze ernaar de fantasie van kinderen te stimuleren en hen te helpen door alleen middelen aan te bieden die hun speelplezier vergroten en hun verbeelding aanwakkeren. Lees meer »

Toont alle 5 resultaten

Speelbelovend

Fantasie is niet alleen de oorsprong van veel werkelijkheid en de spil van innovatie, maar het is ook het belangrijkste middel voor kinderen om de wereld te ontdekken en te verkennen. Bij Speelbelovend streven ze ernaar de fantasie van kinderen te stimuleren en hen te helpen door alleen middelen aan te bieden die hun speelplezier vergroten en hun verbeelding aanwakkeren.

Speelbelovend biedt alleen de basis om goed te spelen! De Reuzenspeelknijpers, zandzakjes en speelrekken bijvoorbeeld geven het kind slechts het gereedschap om hun verbeelding te kunnen uitleven en te spelen.

Naast bovenstaande doelstelling streven ze ernaar om speelgoed te produceren met behulp van mensen die verder afstaan van de reguliere arbeidsmarkt. Door samen te werken met dagbestedingsinstellingen, het aanpassen van ontwerpen en productieprocessen en rekening te houden met de omstandigheden waaronder individuele werknemers prettig kunnen werken, kunnen meer mensen participeren. Het speelgoed dat op onze website vermeld staat, wordt gemaakt met de hulp en inzet van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of mensen die om andere redenen verder afstaan van de reguliere arbeidsmarkt.

Speelbelovend
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10

Selecteer een Afleverpunt