Smikkels

Bij Smikkels geloven we dat ouderschap begint met liefde en aandacht voor je kind en voor de wereld waarin zij opgroeien. Onze keuzes vandaag hebben invloed op de wereld van morgen. Of je nu de keuken in duikt om een lekkere maaltijd voor je kindje te bereiden of kiest voor onze duurzame producten, je maakt een positief verschil in de levens van je kinderen en de toekomst van onze planeet. Lees meer »

Toont alle 24 resultaten

Smikkels

Bij Smikkels geloven we dat ouderschap begint met liefde en aandacht voor je kind en voor de wereld waarin zij opgroeien. Onze keuzes vandaag hebben invloed op de wereld van morgen. Of je nu de keuken in duikt om een lekkere maaltijd voor je kindje te bereiden of kiest voor onze duurzame producten, je maakt een positief verschil in de levens van je kinderen en de toekomst van onze planeet.

Zelf babyvoeding maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Net als een duurzamer leven. Met de eenvoudige recepten en onze mooie duurzame collectie realiseer je dit samen met Smikkels.

We zijn met trots ambassadeur van de Black Jaguar Foundation, een organisatie die zich inzet voor de herbebossing van het regenwoud.

Welkom in de wereld van Smikkels!

Smikkels
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10

Selecteer een Afleverpunt