Natursutten

Natursutten betekent ‘natuurlijke fopspeen’ in het Deens. Het bedrijf is opgericht in 2006 in Denemarken door een moeder van drie kinderen. Haar doel was om volledig natuurlijke en veilige producten te maken voor baby’s en peuters. Onze fopspeen is de allereerste milieuvriendelijke fopspeen van natuurlijk rubber en is nu verkrijgbaar in 58 landen over de hele wereld. Lees meer »

Toont alle 2 resultaten

Natursutten

Natursutten betekent ‘natuurlijke fopspeen’ in het Deens. Het bedrijf is opgericht in 2006 in Denemarken door een moeder van drie kinderen. Haar doel was om volledig natuurlijke en veilige producten te maken voor baby’s en peuters. Onze fopspeen is de allereerste milieuvriendelijke fopspeen van natuurlijk rubber en is nu verkrijgbaar in 58 landen over de hele wereld.

De Natursutten fopspeentjes worden met de hand gemaakt in Italië van 100% natuurlijk rubber, en ze voelen heel zacht aan! Ze worden gemaakt van het eerste sap van de rubberboom, wat de allerbeste kwaliteit rubber oplevert. Daardoor hebben ze een mooie lichte gele kleur en zijn ze zachter dan andere fopspenen van natuurlijk rubber. Ze zijn ook super hygiënisch omdat ze uit één stuk zijn gegoten, zodat vuil en bacteriën niet kunnen achterblijven in kiertjes of naden.

Door ouders bewust te maken van gifvrije babyproducten, streven we naar het beschermen van het milieu en het creëren van een toekomst zonder schadelijke chemicaliën voor onze kinderen.

Natursutten
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10

Selecteer een Afleverpunt