Coblo

Coblo is een Nederlands merk opgericht door Elzemiek, moeder van drie jonge kinderen. Zij woonde 4 jaar met haar gezin in Amerika en ontdekte daar de kracht van open ended speelgoed en het plezier en de veelzijdigheid van magnetische bouwblokken. Lees meer »

Toont alle 18 resultaten

Coblo

Coblo is een Nederlands merk opgericht door Elzemiek, moeder van drie jonge kinderen. Zij woonde 4 jaar met haar gezin in Amerika en ontdekte daar de kracht van open ended speelgoed en het plezier en de veelzijdigheid van magnetische bouwblokken.

Zij zag het als een gemis dat dit type speelgoed nog zo onbekend was in Nederland en besloot een eigen versie te ontwikkelen; mooie, veilige en sterke magnetische bouwblokken met een uniek ster-design wat de mooie kleur en helderheid behoudt.

Haar kinderen (en hun vriendjes) zijn er gek op, dus er wordt thuis heel wat af ‘ge-COBLOd”!

Er wordt tegenwoordig veel van kinderen verwacht; ze ‘moeten’ zo veel. Des te groter is de behoefte van ouders naar ‘vrijspelende kinderen’; kinderen die onbevangen en uitbundig plezier maken zonder vooraf opgelegde spelpatronen (open ended) en met ruimte voor eigen fantasie en creativiteit.

Ouders van nu pakken steeds meer een coachende ouderrol waarbij ze ruimte voor expressie, creativiteit, autonomie en eigen inbreng van kinderen belangrijk vinden.

Coblo gelooft dat kinderen zolang mogelijk kind moeten blijven die veel lol hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen door het vrije spel.

De naam is ontstaan vanuit de wens dat kinderen het makkelijk uit kunnen spreken en dat het tegelijk staat voor wat het is. De naam Coblo is afkomstig van de twee woorden “COnstructie BLOkken”.

Coblo
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10

Selecteer een Afleverpunt