Candylab Toys

Candylab is een Amerikaans merk, gevestigd in Brooklyn, New York. Ontstaan op een crowdfundingplatform in de 21e eeuw en momenteel wereldwijd verkocht, van Europa tot Canada en van Australië tot het Midden-Oosten. Lees meer »

Toont alle 6 resultaten

Candylab Toys

Candylab is een Amerikaans merk, gevestigd in Brooklyn, New York. Ontstaan op een crowdfundingplatform in de 21e eeuw en momenteel wereldwijd verkocht, van Europa tot Canada en van Australië tot het Midden-Oosten.

De missie van Candylab is om absoluut de beste houten speelgoedvoertuigen op de markt te maken. Kernprincipes van het bedrijf zijn het uitgebreide gebruik van natuurlijke materialen, uniek vakmanschap, en de overtuiging dat geweldig ontwerp haalbaar moet zijn en niet voorbehouden moet zijn aan luxe status.

In tegenstelling tot andere speelgoedmerken over de hele wereld onderscheidt Candylab zich op één belangrijke manier: ze geloven sterk dat hout als natuurlijke, hernieuwbare grondstof net zo veelzijdig kan zijn als plastic als het gaat om het bouwen van boeiend en aantrekkelijk speelgoed. De missie van het merk is om houten speelgoed beter te maken dan plastic, zonder enige compromissen.

Candylab Toys
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10

Selecteer een Afleverpunt