Abel Wooden Toys

Maak je klaar om kennis te maken met de Abel Blocks Mini Rewood, een duurzame variant op onze mini blokkencollectie! Deze milieuvriendelijke mini blokken bestaan voor 80% uit hout afkomstig van snoeiafval en voor 20% uit een natuurlijk en gerecycled bindmateriaal. Ze bevorderen niet alleen milieubewustzijn, maar leveren ook compromisloze kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Lees meer »

Toont alle 3 resultaten

Abel Wooden Toys

Maak je klaar om kennis te maken met de Abel Blocks Mini Rewood, een duurzame variant op onze mini blokkencollectie! Deze milieuvriendelijke mini blokken bestaan voor 80% uit hout afkomstig van snoeiafval en voor 20% uit een natuurlijk en gerecycled bindmateriaal. Ze bevorderen niet alleen milieubewustzijn, maar leveren ook compromisloze kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Met de Abel Blocks Mini Rewood kun je genieten van speeltijd wetende dat je een verantwoorde keuze hebt gemaakt. Verkrijgbaar in sets van 12, 24 of 72 stuks bieden ze eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel en ontdekking. Ervaar de perfecte combinatie van duurzaamheid en creativiteit met de Abel Blocks Mini Rewood.

Abel Wooden Toys
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
We verzenden op dinsdag t/m vrijdag
Voor 13.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Voor 15.00 besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
Gratis verzending in NL vanaf € 75
Gratis verzending in NL vanaf € 100
Pakketpost € 6,95, Brievenbuspost € 3,95
Pakketpost € 6,95 Brievenbuspost € 5,10